Despre firma-recrutare.ro

HomeRecrutare de personal Consultanta resurse umane Proiecte resurse umane Despre Promerit Contact
De ce noi?

De ce noi?

- Cunoastem piata din Romania si nu numai.
- Metode de recrutare de neegalat.
- Serviciile noastre sunt personalizate.
- Ciclu rapid de angajare.
- Optiuni flexibile pentru angajatori.
- Confidentialitatea dumneavoastra este importanta pentru noi.

Contact

Sediu: Str. Popa Rusu, nr. 16A, sect. 2, Bucuresti
Fax: 031 816 73 63

Pentru informatii si oferte: office@promerit.roPentru candidati - CV: cv@promerit.ro

Pentru candidati

Incepand de la proaspatul absolvent de facultate, continuand cu expertii recunoscuti in domeniul in care acestia isi desfasoara activitatea sau cu persoane din top management, noi intelegem sa cautam intodeauna nu doar slujba cea mai buna ci si cea mai potrivita pentru fiecare, ghidandu-ne dupa principiul "omul potrivit la locul potrivit"


 

Despre Promerit


Capitalul uman este recunoscut ca fiind o componenta foarte importanta în spatele succesului companiei. Orice companie care doreste sa se mentina pe piata cu o imagine profesionista are nevoie de specialisti. Investitia in resurse umane este vitala in acest sens, de aceea recrutarea si selectia vor fi elemente primordiale in organizatie, indiferent de contextul economic.

Suntem experti si pregatiti sa va oferim serviciile noastre in recrutarea si selectia personalului dorit, dezvoltarea si pastrarea personalului din cadrul companiei pentru afacerea dumneavoastra.

Oferim servicii pentru firmele mici aflate la inceput de drum, pentru firmele care au format deja un brand in Romania, pentru companiile care au un renume in Romania dezvoltand sucursale peste hotare dar si pentru corporatiile din afara Romaniei.

Pentru informatii si oferte: office@promerit.ro

"The relationship between Covision Technology (Oslo, Norway) and Promerit Management (Bucharest - Romania) is consolidated and it is built on two components, seriousness and quality. Promerit understands and applies in practice notions such as timeliness, flexibility and kindness towards the client. We are very pleased with the high quality of services offered and therefore encourage Promerit Management as a landmark in the field of Human Resources."

Thomas Evensen, Covision Technology